Image

Wie is CTSN

In 2003 is Consultants on Targeted Security Netherlands (CTSN) opgericht en is de organisatie actief binnen de luchtvaart beveiliging en beveiliging van kritieke objecten.
In het jaar 2009 is CTSN overgenomen door ICTS Europe en is de CTSN-Group ontstaan. ICTS Europe is de toonaangevende internationale leverancier van uitgebreide beveiligingsoplossingen voor wereldwijde organisaties in de luchtvaart-, datacenter- en bedrijfssector. Voortbouwend op ruim 40 jaar beveiligingsexpertise heeft de organisatie zich ontwikkeld tot specialist binnen de veiligheidsdiensten.

De missie van CTSN is om met een innovatieve mensgerichte benadering de opdrachtgevers op flexibele en duurzame wijze beveiligingsdiensten aan te bieden.

De visie van CTSN is om een leidende positie in te nemen in luchtvaart beveiliging en beveiliging van kritieke objecten door middel van voortdurende verbetering van de dienstverlening met aandacht voor mens, kwaliteit en klanttevredenheid.

BewustWe zijn kritisch op ons eigen gedrag en nemen iedereen op een positieve manier mee in gewenst gedrag.
InnovatiefWe vragen ons altijd af of iets beter kan en hoe.
ProfessioneelWe zijn altijd voorbereid, kennen de wensen en behoeften van de stakeholders en handelen daarnaar.
MensgerichtWe zien en horen elkaar, geven vertrouwen en hebben begrip voor elkaars omstandigheden.
IntegerWe hebben respect voor de ander en nemen verantwoordelijkheid voor de keuzes die we maken.
  • Heel open en altijd een open door policy.

  • Heel warm, collega’s staan open om je te leren kennen en zijn bereid je te vertellen over hun werk/standpunten.

  • Informele cultuur maar professionele cultuur.

  • We zijn allemaal hetzelfde en behandelen elkaar ook zo.

  • Zeer open en iedereen is welkom!

  • Ruimte voor groei en ruimte om je uit te mogen spreken.

  • Oog hebben voor elkaar, maar vooral met elkaar bereiken wat we willen bereiken.

  • Mensgericht, warme cultuur op zowel kantoor als de werkvloer. Bereidwilligheid om te blijven ontwikkelen/verbeteren. Benaderbaar, iedereen (ook MT leden) staan open voor een gesprek.

  • Een cultuur waarin je vriendelijk met elkaar omgaat en altijd mag zeggen wat je van bepaalde zaken vindt. Het enige is wel dat er soms wat meer met die feedback gedaan mag worden.

  • Open en benaderbaar. Geen drempels en geen obstakels. Vragen kunnen worden gesteld en zullen altijd met zorg behandeld worden. Daarbij is de cultuur ingericht op groei en ontwikkeling. Van onze diensten maar ook op persoonlijke basis.