Image

Werken bij CTSN

Werken bij CTSN is werken bij een snelgroeiende, bewogen en professionele organisatie.
Werken bij CTSN is werken bij een snelgroeiende, bewogen en professionele organisatie. Met een groei van maar liefst 300% mag CTSN zich werkgever noemen van ruim 1.200 medewerkers in Nederland. In de afgelopen jaren heeft CTSN hard gewerkt aan een prachtig klantenbestand en heeft CTSN veel geweldige collega’s mogen verwelkomen. Een mega prestatie van onze toppers! Hoe wij dat doen? Wij zetten onze partners, klanten en werknemers centraal. Wij bewaken de kwaliteit, het persoonlijk contact en zorgen dat we blijven investeren in onszelf en onze relaties. Bij CTSN leef je volgens de kernwaarden: Bewust, Innovatief, Professioneel, Mensgericht en Integer. Zo zorgen wij bij CTSN ervoor dat wij de gewenste kwaliteit, professionaliteit en veiligheid leveren aan elkaar en onze klanten, waardoor wij blijven groeien als organisatie en individuen. Ben jij klaar om met ons mee te groeien? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!
Ga naar vacatures
Al meer dan 18 jaar is CTSN specialist in de luchtvaartbeveiliging. Op de luchthaven Schiphol en Rotterdam The Hague Airport dragen wij dagelijks zorg voor de controle van passagiers en de beveiliging van vliegtuigen van enkele van de grootse luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Onze kracht ligt in een toegewijd, professioneel team met een uitgebreide kennis van de luchtvaartsector. Door middel van ons opleidingsprogramma, zorgen wij ervoor dat onze beveiligers tijdens hun werkzaamheden, de juiste balans weten aan te brengen tussen klantvriendelijkheid, efficiency en adequate beveiliging.
+1200 medewerkers
+18 jaar ervaring
ISO9001:2015 – 14001:2015 – 27001:2017
 • CTSN is een fijne organisatie om in te werken met een superleuk team. dit geld zowel voor de Operaties als het Service kantoor. Je bent altijd welkom en word geholpen met een lach.

 • Ik vind CTSN een hele fijne organisatie om voor te werken. Er is begrip en sturing, maar ook de vrijheid om je eigen werkwijze toe te passen, als dat beter werkt. CTSN behandelt zijn personeel zo goed, dat menig collega wil overstappen van een andere organisatie naar ons. Dat zegt toch genoeg!

 • CTSN is een organisatie die voor de werknemers klaar staat. Wij zijn geen nummers maar echt een persoon met een naam. Er wordt geluisterd naar ons en de waardering voel je.

 • CTSN is een organisatie waar we samen ons doel willen behalen. We willen elkaar helpen om samen nóg beter te worden in wat we doen. Ook willen we altijd blijven verbeteren in wat we doen.

 • Een organisatie in de groei. Veel leermomenten voor iedereen. Strevend naar verbetering.

 • Open en benaderbaar, op welke laag iemand ook functioneert. Een grapje moet kunnen en daarna weer door (informeel en zakelijk in de juiste balans). Oog voor elkaar, help een ander ook al is het soms alleen even luisteren naar. Weten waar we voor staan en waarom we dit doen. De veiligheid van onze klanten, collega’s en bezoekers.

 • CTSN is een snelgroeiend en professioneel beveiligingsbedrijf. Het bedrijf kenmerkt zich door te investeren in haar medewerkers en de juiste aandacht te geven, zodat ze veel uit hun carrière kunnen halen. CTSN is hard bezig om meer en meer structuur binnen de organisatie en processen aan te brengen die voortkomen uit de snelle groei. Je bent bij CTSN geen nummer, maar collega’s tonen oprechte interesse in elkaar.

 • Warm en welkom! Een organisatie waar je je direct welkom voelt en opgenomen wordt. Dit staat bij uitstek voor mij op nummer 1 (bij andere organisaties heb ik dat niet zo sterk ervaren). Serieus in het werk, we willen allemaal zo goed mogelijk het werk uitvoeren. Open voor gesprek, je kan met alle lagen binnen de organisatie schakelen/in gesprek gaan over bv verbeteringen. Iedereen staat hiervoor open.

 • CTSN is een grote, diverse organisatie met een informele cultuur en waar mensen hard willen werken.

 • CTSN is een menselijke organisatie met oog voor service, zowel voor de medewerker als de klant.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image