Image

Services

Werken bij een bloeiende, mensgerichte organisatie met sterke focus op innovatie. Binnen CTSN heerst een open, transparante, professionele, informele cultuur. CTSN is een organisatie die je warm verwelkomt en je frisse blik waardeert. Spreken onze kernwaarden Bewust, Innovatief, Professioneel, Mensgericht en Integer jou aan? Bekijk onze vacatures en wie weet zit er een passende uitdaging voor jou tussen!
Gebruik de filters om de best passende vacature voor jou te vinden!

Type dienstverband

In de regio

Open sollicitatie?
Hoofddorp
Fulltime
€2.900 - €3.900 per maand
Hoofddorp
Parttime, Fulltime
€3.000 - €3.750 per maand
Hoofddorp
Fulltime
€3.500 - €4.500 per maand
Hoofddorp
Parttime, Fulltime
€4.800 - €6.200 per maand
 • CTSN is een organisatie die voor de werknemers klaar staat. Wij zijn geen nummers maar echt een persoon met een naam. Er wordt geluisterd naar ons en de waardering voel je.

 • CTSN is een grote, diverse organisatie met een informele cultuur en waar mensen hard willen werken.

 • CTSN is een snelgroeiend en professioneel beveiligingsbedrijf. Het bedrijf kenmerkt zich door te investeren in haar medewerkers en de juiste aandacht te geven, zodat ze veel uit hun carrière kunnen halen. CTSN is hard bezig om meer en meer structuur binnen de organisatie en processen aan te brengen die voortkomen uit de snelle groei. Je bent bij CTSN geen nummer, maar collega’s tonen oprechte interesse in elkaar.

 • CTSN is een organisatie waar we samen ons doel willen behalen. We willen elkaar helpen om samen nóg beter te worden in wat we doen. Ook willen we altijd blijven verbeteren in wat we doen.

 • CTSN is een fijne organisatie om in te werken met een superleuk team. dit geld zowel voor de Operaties als het Service kantoor. Je bent altijd welkom en word geholpen met een lach.

 • Ik vind CTSN een hele fijne organisatie om voor te werken. Er is begrip en sturing, maar ook de vrijheid om je eigen werkwijze toe te passen, als dat beter werkt. CTSN behandelt zijn personeel zo goed, dat menig collega wil overstappen van een andere organisatie naar ons. Dat zegt toch genoeg!

 • Een organisatie in de groei. Veel leermomenten voor iedereen. Strevend naar verbetering.

 • Open en benaderbaar, op welke laag iemand ook functioneert. Een grapje moet kunnen en daarna weer door (informeel en zakelijk in de juiste balans). Oog voor elkaar, help een ander ook al is het soms alleen even luisteren naar. Weten waar we voor staan en waarom we dit doen. De veiligheid van onze klanten, collega’s en bezoekers.

 • CTSN is een menselijke organisatie met oog voor service, zowel voor de medewerker als de klant.

 • Warm en welkom! Een organisatie waar je je direct welkom voelt en opgenomen wordt. Dit staat bij uitstek voor mij op nummer 1 (bij andere organisaties heb ik dat niet zo sterk ervaren). Serieus in het werk, we willen allemaal zo goed mogelijk het werk uitvoeren. Open voor gesprek, je kan met alle lagen binnen de organisatie schakelen/in gesprek gaan over bv verbeteringen. Iedereen staat hiervoor open.

  Open sollicitatie

  Lanceer jouw carrière in de luchthavenbeveiliging en wordt luchthavenbeveiliger bij CTSN!

  Staat jouw gewenste functie momenteel niet open? Of zijn wij op dit moment nog niet actief in jouw regio? Dan kan je hier een open sollicitatie versturen naar ons. Zodra wij een vacature open krijgen die past bij jouw wensen zullen wij contact opnemen.
  CTSN biedt enkel mogelijkheden om in loondienst te komen, er zijn dus geen ZZP mogelijkheden.

  Open sollicitatie